Organisatie

Marketingrichting

Onderneming

Wij zijn Marketingrichting. Wij helpen MKB ondernemers op weg naar effectieve (online) marketingcommunicatie. Ons team bestaat uit adviseurs, vormgevers, online marketing ninja’s en social media kenners. Ook hebben wij altijd stagiaires in dienst, die zich in vijf maanden specialiseren in een van onze disciplines. Een veelzijdig en lerend team!
 
Ondernemers van midden- en klein bedrijf op weg helpen richting effectieve (online) marketing, dat is onze missie. Ben jij een ondernemer die zich graag meer online wil bewegen, meer zichtbaarheid wil of de gehele (online) marketingcommunicatie elders willen beleggen en zelf gewoon lekker bezig wil zijn met ondernemen? Dan helpen wij je graag! Doelgericht, consumentgericht en actiegericht.


Wij bieden marketing en communicatieadvies op maat en beschikken over een sterk online marketingteam. Ook de volledige ontwikkeling van een huisstijl en communicatiemiddelen kun je aan ons overlaten. Benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk onze diensten of neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.


 


 


 


 



Deel dit: