Nicole Kleijnen-Vontsteen

Wie is Nicole?
Ik ben sinds 1997 getrouwd en heb twee kinderen. Een jongen en een meisje. Ooit in het verre verleden heb ik in Badhoevedorp gewerkt bij de Albert Heijn. Hier ben ik opgeleid tot verkoopster op de afdeling kaas noten. Verder 4 jaar door het dorp met de bus gereden om op school in Amsterdam te komen. Was een zeer leuke tijd.
Mijn werk en hobbies
Ik ben sinds januari 2017 gestart met mijn eigen onderneming 2HandenXtra. Dit is een mantelzorgondersteunings bedrijf.
Daarvoor heb ik een lange tijd bij een import & export bedrijf gewerkt. Daar heb ik facilitaire zaken gedaan en tevens de administratie, facturatie en voorraadbeheer onder mijn hoeden gehad. Ik ben een afgestudeerd activiteitenbegeleidster en daarom heb ik besloten na mijn ervaring in de import en export om weer terug te gaan in de zorg.
Mijn hobbies zijn tekenen, lezen, tuinieren, schilderen, beelden maken (maakt niet uit wat voor materiaal)
Mijn omgeving
Ik woon zelf in Hoofddorp en in mijn wijk is het ruim en groen. En af en toe heerlijk rustig. Ook al woon ik dicht bij het centrum.
Ik zou graag het sociale meer willen hebben. Tegenwoordig heeft iedereen zijn gordijnen dicht. Ene kant snap ik dit wel maar het is zo gesloten.
Mijn droom
Dat ik mijn zaak snel kan uitbreiden. Dat clienten me weten te vinden en dat ik daardoor mijn zelfstandigheid kan behouden.
Ik wil van de kleine dingen in het leven blijven genieten. Vogels die een nest bouwen. Bloemen die uitkomen. Of de bladeren die in de herfst hun groene kleur verliezen en waardoor er eerst weer andere kleuren ontstaan. Of de sneeuw die zorgt dat Nederland weer in paniek raakt. Of van mijn kinderen die elk jaar meer groeien en steeds meer de kant van volwassenheid opgaan. En ik er achter kom dat het veel te snel gaat. Mijn motto is dan ook Stap voor Stap
Diensten aangeboden door Nicole
Organisaties van Nicole