Vacature/hulpvraag

schoonmaker kantoorpand Badhoevedorp

Geplaatst op 21 februari 2019, 14:40 uur

Voor ons kantoorpand (Atrium Business Centers in Badhoevedorp) zoeken wij per direct een nauwkeurige schoonmaker die ons team elke dag een aantal uur kan komen versterken.

Als schoonmaker zorg jij ervoor dat de kantoren, wc’s, vergaderruimten en kantine er netjes uitzien en dat het opgeruimd is. Van het afnemen van het meubilair, tot het dweilen en het zemen van ramen, jij draait er je hand niet voor om. Gedurende de dag zorg je ervoor dat alles er weer spik en span uitziet. Dit geeft je een gevoel van voldoening.

Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, enz. Dat doe je volgens de checklist die wij je aanreiken, maar bent zelf verantwoordelijk voor een goede planning in de werkzaamheden. Uiteraard word je eerst goed ingewerkt en weet je na je eerste dag precies hoe alles moet en waar alles staat. 

Omdat je schoonmaakt in een kantoorpand waar verschillende bedrijven een ruimte huren heb je veel contact met mensen in het pand en dien je te allen tijde beleefd te zijn.

Profiel

Ben jij niet bang om je handen vies te maken? Kun je goed zelfstandig werken en ben je bovendien communicatief vaardig? Dan komen wij graag met je in contact! Belangrijk is dat je van aanpakken weet en zelf werk ziet. Als je beschikt over (enige) schoonmaakervaring dan is dit zeker een pré. Verder ben je gemotiveerd, betrouwbaar en woonachtig in de directe regio.

-een net en verzorgd uiterlijk
-woonachtig in Badhoevedorp en omstreken
-energiek, enthousiast en gemotiveerd
-in staat zijn om fysiek zware werkzaamheden uit te voeren

Je kunt je cv met motivatie richten aan Toine van Loon, door op de sollicitatiebutton te klikken.

W: www.atriumnieuws.nl

T: 06-19526008

 

Ingangsdatum
Per direct
Deel dit: