Organisatie

Contactgroep Kunst - Dorpsraad

Bewonersinitiatief

Deze contactgroep heeft als doel de artistieke en culturele uitingen in de openbare ruimte van ons dorp uit te breiden, te versterken, ondersteunen en stimuleren.


Wij streven ernaar om in samenwerking met de gemeente en andere organisaties kunst in de openbare ruimte te plaatsen en te integreren, zoals muurschilderingen, sculpturen en andere vormen van openbare kunst. Daarnaast overwegen we het opzetten van een wandelroute langs alle kunstobjecten in Badhoevedorp.


De contactgroep Kunst verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is in kunst, of je nu een professional bent, een hobbyist of gewoon een liefhebber. Lidmaatschap van de contactgroep biedt toegang tot een netwerk van gelijkgestemden en de kans om actief bij te dragen aan de culturele groei van Badhoevedorp.


Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de contactgroep door contact op te nemen met de dorpsraad via het onderstaande e-mailadres.


De contactgroep Kunst kijkt ernaar uit om levendige en inspirerende kunstuitingen in de openbare ruimte van Badhoevedorp te realiseren en hoopt op een brede deelname van alle dorpsbewoners.

Illustration
 
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van Contactgroep Kunst - Dorpsraad
Personen verbonden aan Contactgroep Kunst - Dorpsraad
1 berichten van Contactgroep Kunst - Dorpsraad