Bericht

Nieuwskrant dorpshuis Badhoevedorp - januari 2019

Geplaatst op 8 januari 2019, 11:06 uur

Voor U ligt alweer de 4e jaargang van dit maandelijkse nieuwskrantje.
Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe plannen, nieuwe ontmoetingen, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten?
Bij uw dorpshuis kan het allemaal.
Zo zijn er volop mogelijkheden voor uw initiatieven. Of dat nu een hobby is die u graag met anderen wilt delen, of een ontmoetingsplek om samen te komen: u bent welkom in uw dorpshuis.
Ook verwelkomen we dit jaar een lang gekoesterde wens.
Het is zover: dit jaar gaat de Bibliotheek haar oude stekje verlaten om in uw dorpshuis plaats te nemen. De planning hiervoor wordt deze maand afgestemd met de lokale aannemer, Badhoeve Bouw, die de benodigde aanpassingen zal gaan uitvoeren. Het culturele weekend programma Route Ontmoet “uit in eigen dorp” krijgt een terugkerend schema en wordt uitgebreid met maandelijks Knutsel met ons Mee op zaterdag en Samen B’ammetjes Eten op zondag. In dit krantje leest u er meer over.
In ontwikkeling is de Ouder worden, Bij & Jong blijven activiteit op de vrijdagochtend. Het wordt een informatieve ochtend met een interactief karakter. Verschillende thema’s zullen elkaar afwisselen. Wilt u meedenken? Heeft u ideeën? Of misschien mee helpen? Kom gerust langs om met de beheerder of vrijwilliger Souad van gedachten te wisselen.
En natuurlijk is er ook dit jaar weer plek voor de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals NLdoet (vrijdag 15 maart), de Paasbrunch op 2e Paasdag, de KinderActiviteitenweek (van maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus), Burendag (zaterdag 28 september) en op woensdag 1e Kerstdag Samen Eten met Kerst.
Schrijf de data alvast in uw agenda!

Van het dorpshuis team en al onze vrijwilligers: voor iedereen alle goeds voor het nieuwe jaar, en hopelijk tot spoedig in uw dorpshuis

Illustration
 
Deel dit: