Bericht

Wind in de rug verdeelt 10.000 euro voor duurzame initiatieven

Geplaatst op 15 augustus 2018, 18:00 uur

Windenergievereniging Meerwind in de Haarlemmermeer is onlangs weer gestart met haar regionale sponsorfonds ‘Wind in de Rug'.
Een sponsorfonds waarbij wij 10.000 euro beschikbaar stellen uit de winst van onze windmolens, bedoeld voor duurzame initiatieven in de regio Haarlemmermeer.

Scholen, verenigingen, clubs, particulieren; zij kunnen allemaal duurzame plannen indienen die net dat laatste financiële zetje nodig hebben. Afgelopen twee jaar hebben wij al zeer diverse en verrassende projecten blij mogen maken met een financiële bijdrage.

Buurtmoestuinen, sportverenigingen en een scoutinggroep hebben zonnepanelen kunnen aanschaffen, diverse schoolpleinen konden vergroenen, maar ook is er een mobiel repaircafé opgericht en de Energiebank Haarlemmermeer: dit alles dankzij ons sponsorfonds.

Dit alles en nog meer gelukkige winnaars kunt u terugvinden op onze webpagina van het sponsorfonds, waar uiteraard ook alle criteria en het inschrijfformulier voor 2018 zijn te vinden.

De sluitingsdatum voor projectvoorstellen is zondag 26 augustus 2018.
Hierna zal de PR-commissie zich buigen over alle ingediende voorstellen, en in nauw overleg met het bestuur de gelukkige prijswinnaars selecteren.

 

Foto: Meerwind 

Illustration
 
Deel dit: