Bericht

Stilte voor de storm?

Geplaatst op 9 augustus 2018, 19:11 uur

Wellicht denkt u : ik hoor niets meer over de veranderingen in Badhoevedorp.

 Dat klopt wel een beetje: we wachten op de officiele plannen van de gemeente. Ik kan u nu al vertellen dat die voor veel mensen  anders zijn als wat ze verwachten . Er komen meer huizen en het beloofde groene lint wordt smaller als u wellicht denkt. Over het dorpsplein (Lorentzplein) kun je de vraag stellen of dat wel een plein wordt waarop je wilt vertoeven. De winkels aan  Pa verkuyllaan worden  niet verbonden door een winkelgalerij met de Sloterweg. Tenminste de voorlopige plannen van de gemeente wijzen niet in die richting.  Op het Lorentzplein zijn tot nog toe meerdere etages woningen gepland.  Er verdwijnt nog meer groen.

Ik schrijf dit omdat ik hoop dat uw aandacht getrokken wordt. Binnenkort krijgt u de gelegenheid om uw mening te laten horen. Er worden initiatieven genomen om de gemeente op andere gedachten te brengen en er wordt gezocht naar ondersteuning om akties te ondernemen. Let aub op de verschillende publicaties.

 Interesse in de voorlopige plannen van de gemeente? zie de link. Maar stel u zelf aub de vraag: wat betekend voorlopig bij de(ze) gemeente?

Deel dit: