Bericht

Samen eten ….. zoekt helpende handjes

Geplaatst op 14 juni 2018, 10:12 uur

Een groot succes!

Elke woensdag komen vanaf 11.00 uur de eerste gasten en rond 13.00 uur zijn de vrijwilligers klaar met koken, is de tafel gedekt en wordt het eten uitgeserveerd.

Het is een gezellig samenzijn voor de wat oudere mensen, die ongedwongen en in een fijne sfeer een paar uurtjes met elkaar praten. Er worden mooie en minder mooie ervaringen gedeeld en genoten van het samenzijn en een warme maaltijd.

De animo voor dit samen eten is groot! Natuurlijk zijn wij daar heel blij mee en zouden we de groep willen uitbreiden of zelfs een tweede groep willen organiseren op een andere dag. De vrijwilligers van nu zijn er elke week, zij vinden het leuk om dit te doen en zijn super enthousiast.

Maar er is ook een andere kant! Soms moeten we mensen, die graag mee willen eten teleurstellen. Niet omdat we geen plek hebben, maar omdat we niet genoeg helpende handjes hebben.

Wij willen zo graag deze mensen een paar uurtjes in de week de kans geven om met elkaar in een andere omgeving, een hele mooie zelfs, samen te zijn en samen te eten. Daarom zijn wij op zoek naar extra helpende handjes. Misschien wel die van jou!

Heb je een paar uurtjes per week tijd en zin én lijkt het je leuk om te helpen, meld je dan aan bij noortje.vanbussel@maatvast.nl

Illustration
 
Deel dit: