Nieuw bericht

Ons nieuwe dorpshart: er is een eerste concept!

geplaatst op 8 maart 18, 10:43 uur, door Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

Het dorpscentrum wordt de komende jaren ingrijpend veranderd. Woningbouw, andere winkels, nieuwe verkeersstromen en parkeerplaatsen maar ook een nieuw plein. De gemeente heeft nu een eerste concept voor de nieuwe plannen. Bij het opstellen van dit concept hebben bewoners niet aan tafel gezeten. Een eerste indruk vind u in de Hoofddorpse Courant van deze week. 

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp (VDB) wil over deze plannen graag met u in gesprek. Alle bewoners krijgen immers met dit dorpshart te maken. 

Gelegenheid om een van de actieve leden van de VDB hierover te spreken is op:

Donderdagavond 8 maart, maandagavond 12 maart, dinsdagavond 13 maart  en woensdagavond 14 maart tussen 19:00 uur en 20:00 uur in het Dorpshuis.

Zaterdag 10 maart en zondag 11 maart tussen 15:00 uur en 16:00 uur in het Dorpshuis.

U kunt ook terecht bij Galerie Artcetera aan de Arendsstraat, van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Actuele informatie hierover komt op HalloBadhoevedorp: maak een account aan en u krijgt wekelijks een nieuwsbrief.

Bent u wel geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid op bovengenoemde dagen te komen praten over dit onderwerp? Zend een emailbericht met uw naam en adres aan Margriet Rietmeijer, secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl 

Het onderwerp centrum komt ook aan bod op onze openbare dorpsbijeenkomst van maandag 26 maart a.s.

 1 reactie

Pieter Bouwhuis

Torenflats van 7 etages hoog..? een degelijke publicatie kan alleen maar een 1 april grap zijn, alleen een doorgedraaide idioot of een maffe grapjas weet zoiets te bedenken !
10-mrt-2018 13:02
Wil je ook reageren? Meld je dan aan