Nieuw bericht

Mindful verder

geplaatst op 28 februari 18, 15:33 uur, door De BOSgroep

Na afloop van de Mindfulnesstraining blijkt vaak behoefte aan een vervolg. Niet opnieuw een training van maanden, maar een plek waar je onder begeleiding verder gaat met het geleerde over Mindfulness, zodat je het blijft toepassen en het niet vergeet.

Het klopt dat je Mindfulness moet blijven praktiseren om ervan te profiteren. Soms zakt deze wijsheid weg in de drukte of in  moeilijke  momenten in het dagelijks leven.
Daarom bieden wij u de kans om uw positieve ervaring met Mindfulness te blijven onderhouden en regelmatig een opfrisser te geven: we noemen het Mindfulness for life.

Wanneer?
Een keer per maand  op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur onder begeleiding van een ervaren trainer Mindfulness for life. Elke bijeenkomst komt er een  thema naar voren in theorie, oefening. Mildheid, een open houding, vertrouwen, innerlijke rust, acceptatie en meer thema’s, afgewisseld met een variatie aan meditaties; toepasbaar in verschillende situaties en omstandigheden.
Data 2018: 17 januari, 14 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni, 11 juli, 12 september, 17 oktober, 14 november en 12 december.

Hoe werkt het?
U geeft via onze website of via info@debosgroep aan wilt deelnemen. We werken met een strippenkaart  van 5 of 10 strippen. Deze strppenkaart ligt klaar voor u bij de start van de training. 
De 5-strippenkaart kost €65 (1 jaar geldig vanaf de eerste sessie), een 10-strippenkaart €125 (1,5 jaar geldig vanaf de eerste sessie).

Voor wie wil kennismaken met Mindfulness for life is er de mogelijkheid om een losse proefles te volgen (kosten €17.50).

Voor meer informatie kunt u ons bellen (020-3582923) of mailen (info@debosgroep.nl).

meer info: www.deobsgroep.nl