Nieuw bericht

Uw foto een jaar lang te zien in de Dorpsgids 2018!

geplaatst op 1 januari 18, 21:31 uur, door Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

Een goed  beging van het nieuwe jaar. Pak uw camera en maak de winnende foto voor de fotowedstrijd Dorpsgids 2018. Insturen kan tot en met zondag 14 januari 2018 naar secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl  onder vermelding van uw naam en adresgegevens. 

In het voorjaar verschijnt de nieuwe Dorpsgids Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwe Meer. Ook deze keer willen Stichting Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp de gids niet alleen vóór bewoners maken, maar ook met bewoners. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij de top 3 foto’s een speciale plaats krijgen in de Dorpsgids en de eervolle vermeldingen worden opgenomen op een van de pagina’s.De drie winnende foto’s worden beloond met een speciale plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). De foto’s worden beoordeeld door een jury bestaande uit Margriet Rietmeijer en Albert Roos van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Peter Schrauwen van Maatvast.

De winnende foto’s worden op de websites www.maatvast.nl en www.Dorpsraadbadhoevedorp.nl  en in de lokale kranten geplaatst. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Het wedstrijdreglement is binnenkort  te vinden op de websites van Stichting Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp.Het Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met : peter.schrauwen@maatvast.nl

 

Foto