Nieuw bericht

Herdenkingsbijeenkomst MEMENTO op 31 oktober 2017

geplaatst op 4 oktober 17, 13:31 uur, door Memento

Onder de titel “Ik zal je nooit vergeten” wordt op dinsdagavond 31 oktober 2017 weer een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd.

Een avond waar we samen stil willen staan bij hen (onze dierbaren) die zijn overleden.  Zoals dat vaak ook in november op begraafplaatsen en in kerken gebeurt scheppen wij in ons nieuwe Dorpshuis een bijzonder moment van gedenken, met bloemen, lichtjes en  met muziek en poëzie. De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van het Dorpshuis, Iedereen die daaraan wil deelnemen is van harte welkom. De toegang is gratis.

U wordt vanaf 19:30 uur verwacht. Om 19:45 volgt een welkomstwoord. Om 21:00 uur besluiten we deze bijeenkomst .

In de sfeervol ingerichte zaal kunt u luisteren naar muziek en gedichten en is er gelegenheid voor ieder om op eigen wijze stil te staan bij de emotie van dat moment. U kunt samen met anderen verhalen en persoonlijke ervaringen  delen. Maar gewoon wat rondlopen door de mooie ruimte, luisteren naar muziek , gedichten lezen, of buiten even zitten aan het water, kan ook.

Het initiatief voor deze bijeenkomst komt vanuit de werkgroep Memento, een samenwerkingsverband van maatschappelijke organisaties, zorgorganisaties en kerken in Badhoevedorp.