Nieuw bericht

Boodschapshuttle stopt ermee!

geplaatst op 23 juli 17, 22:48 uur, door Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

De Boodschapshuttle stopt per 25 augustus 2017! 

Peter en Linda van Rijn,  de initiatiefnemers schrijven:  " Een treurig maar ook positief bericht. Met gemengde gevoelens moeten wij mededelen dat wij na 25 augustus gaan stoppen met de boodschap rondes. Peter heeft een vaste baan aangeboden gekregen met een goed salaris en kansen op werken in het buitenland. 

Onze bedrijfsvorm is financieel geen haalbare kaart en zonder subsidie zijn wij genoodzaakt deze kans op een vaste aanstelling aan te grijpen.In een andere opzet zijn er vast mogelijkheden de Boodschapshuttle financieel aantrekkelijk te krijgen maar wij hebben er nu onze maximale tijd en kennis ingestopt.

Wij hebben tweeënhalf jaar genoten van onze lieve klanten, hun vertrouwen in ons, hun gezelligheid, mooie verhalen en de vele lieve attenties!Mocht er een (echt)paar zijn die een doorstart met de Boodschapshuttle wil maken en alle vaste klanten dolblij wil maken, stuur dan een e mail naar contact@boodschapshuttle.nl.

Wij danken iedereen voor alle duimpjes die we gehad hebben, alle complimenten, de leuke reacties op Facebook en de giften die we uit het dorp mochten ontvangen.

De gemeente Haarlemmermeer bedanken wij niet."

Tot zover Peter en Linda.

De Boodschapshuttle was een uniek initiatief dat met zijn boodschaprondes zorgde dat mensen echt langer thuis konden blijven wone: gewoon je eigen boodschappen blijven doen. Of, gewoon- met Peter en Linda was het wel gewoon bijzonder. 

Dit initiatief paste niet in een hokje -- en ook niet bij de regelingen van de gemeente. Helaas heeft men daar geen (creatieve) oplossing gezocht om dit initiatief over de startperiode heen te helpen. 

Kijk op de Facebookpagina voor alle reacties , zie link

1 reactie

Freek van Buiten

Wat een verschrikkelijke afgang van deze lieve mensen ,Gemeente Haarlemmermeer wat doen jullie de bejaarden en slecht ter been zijnde bewoners van dit dorp aan ? Schaam je ogen uit je kop gemeenteraad zitten er alleen maar VVD ers in de gemeente raad ? Heb nog een vraagje aan de heer Reneman over Lees meer
22-jul-2017 09:40