Bericht

Enthousiast publiek bij optreden zangkoren uit Badhoevedorp en Bremen

Geplaatst op 15 mei 2017, 13:47 uur

In een overvolle Sloterkerk in Oud Sloten zongen afgelopen weekend de leden van het B’ Choir koor uit Badhoevedorp en het Duitse koor Chorona uit Bremen gezamenlijk het openingslied ‘Sweet dreams’ van de Eurythmics.

Het enthousiaste 140 koppige publiek in het kleine sfeervolle kerkje werd getrakteerd op een modern repertoire wat de twee koren samen zongen. Het koor uit Bremen kwam nog met een speciale serie van zeemansliederen in Gaellic gezongen, wat zeer indrukwekkend klonk mede door de goede akoestiek in de kerk.

Het koor was speciaal voor dit optreden overgekomen uit Duitsland en verbleef het hele weekend in een hotel in Badhoevedorp. Diverse maanden van voorbereiding en instuderen gingen er aam het concert van afgelopen zaterdag vooraf. Bijzonder was dat het Duitse koor speciaal voor deze gelegenheid twee Nederlandse liedjes had ingestudeerd ‘Als het golft’ van BLØF en ‘Aan de Amsterdamse grachten’. Dit laatste lied werd als toegift gezongen door beide koren samen, waarop het publiek kon inhaken en meezingen.

Vele enthousiaste reacties kwamen uit het publiek en mensen hebben zich naar aanleiding van het optreden zelfs aangemeld als nieuw lid van het koor. Wil jij ook een keer komen meezingen met B’Choir op donderdagavond in Badhoevedorp? Dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken en wie weet is zingen ook wat voor jou. Neem dan contact op met caroline.helderman@gmail.com

Illustration
Avondconcert in de Sloterkerk
Deel dit: