Activiteit

Informatieavond moedervlekken en huidkanker

maandag 27 mei 2024 , 18:45 - 20:30 uur
Illustration

DE INFORMATIEAVOND GAAT NIET DOOR. WILT U OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN VAN DE KOMENDE INFORMATIEAVONDEN, KUNT U DIT AANGEVEN VIA INFO@CENTRUM-OOSTERWAL.NL WIJ LATEN HET U DAN WETEN ALS WE WEER EEN AVOND ORGANISEREN.

Mei is de landelijke huidkankermaand. Een maand waarin extra aandacht wordt besteed aan het voorkomen en op tijd ontdekken van huidkanker. Dermatoloog dr. Daniel Kadouch van Centrum Oosterwal, expert op het gebied van huidkanker, organiseert een informatieavond op maandag 27 mei (19.00-20.30 uur). Hij bespreekt diverse vormen van deze veel voorkomende vorm van kanker. Hij vertelt over veranderingen die moedervlekken kunnen ondergaan, waardoor ze kwaadaardig kunnen worden. Daarnaast komen behandelmethoden aan bod en wordt uitgelegd hoe u uw huid het beste kunt beschermen én zelf kunt controleren op verdachte plekjes. 

1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker, ruim 77.000 mensen per jaar. Het is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Huidkanker is goed te behandelen als je er op tijd bij bent. Het is dus belangrijk je huid regelmatig te controleren op verdachte plekjes. Hoe je dit het beste kunt doen, legt dermatoloog dr. Daniel Kadouch uit op 27 mei. Wilt u erbij zijn? Meld u aan via info@centrum-oosterwal.nl of bel 072 515 77 44. Het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Locatie
Medisch Centrum de Badhoeve
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: