Activiteit

Zondagmiddagpodium - Wim Daniels

zondag 2 april 2023 , 14:00 uur

Wim Daniëls (W.TH.M.G.) is een Nederlands schrijver, taalkundige, cabaretier en tv presentator en treedt op in de theaters met theatercolleges en cabaret. Hij is bekend door zijn spelen met letters, woorden, zinnen en leestekens. En, de taalkunstenaar heeft een zeer groot aantal boeken op zijn naam staan. Deze middag zal Daniëls een voordracht houden over twee door hem geschreven boeken: ‘Het dorp’ en ‘Op vakantie’.
Van ‘Het dorp’ presenteerde hij samen met Huub Stapel bij omroep Max de gelijknamige tv serie. De kenmerken van het dorp van vóór 1970 komen aan bod en welke veranderingen er hebben plaats gevonden. In ‘Op vakantie’ gaat het over de zomers van weleer, toen vliegen voor de meesten nog onbetaalbaar was, autovakanties in de 60-er jaren of kamperen met de tent in eigen land.
Tijdens zijn onderhoudende voordracht over beide onderwerpen is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Wim Daniëls. Na afl oop is het mogelijk om een boek van hem te kopen en desgewenst te laten signeren. Met deze taalkunstenaar zal het zoals altijd een middag genieten zijn.

Kaartverkoop & toegang
Reserveren van uw kaarten à € 5,00 -inclusief een kopje koffi e of thee- is aan te bevelen. Telefonisch en eventueel met vervoer door RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.
Bij het reserveren vragen we u om uw e-mailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als de voorstelling niet door mocht gaan. Dit wordt bovendien op de website vermeld. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur afgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers die met de RegioRijder komen.

NB: Kaartjes kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Tip: Wilt u elke week bericht ontvangen over de komende voorstelling?
Stuur dit verzoek dan per e-mail naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl

contactpersoon: Friso Spring in 't Veld of bel met onze vrijwilligers van het Zondagmiddagpodium:
023 - 569 88 73 op vrijdag tussen 9:30 en 11:30 uur

Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: