Activiteit

Zondagmiddagpodium - Het Trio van Toen Plus

zondag 2 oktober 2022 , 14:00 uur

Het Trio van Toen Plus - Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver speelt voor u op zondag 2 oktober in het dorpshuis Badhoevedorp.
Het Trio van Toen is opgericht door zangeres Monique van de Keer, met als doel de mensen in Nederland blij te maken met muziek uit de jaren 40, 50 en 60. Prachtige, herkenbare, maar soms ook vergeten Nederlandstalige liedjes.
In ‘Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver’ worden drie legendarische artiesten geëerd die veel mooie muziek achter hebben gelaten. Denk aan: ‘Als ik tweemaal met mijn fi etsbel bel’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’ en ‘Als op Capri’. De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en de muzikanten, die een jazzachtergrond hebben, laten veel nummers de pan uit swingen.
Een swingend, afwisselend en luchtig programma dus, waarbij de artiesten de liedjes met leuke anekdotes en veel humor
aan elkaar verbinden. Heeft u zin om mee te zingen? Ga dan gerust uw gang!

Het Trio van Toen bestaat uit Monique van de Keer zang, Pieter van Santen op piano en Thomas Kwakernaat op contrabas. Maar Thomas en Pieter zijn multiinstrumentalisten en bespelen ook de saxofoon, de gitaar en de ukelele. De Plus bij Het Trio van Toen is voor Michael van
Praag, inderdaad de neef van Max van Praag. Hij speelt niet alleen fantastisch drums, maar verklapt en passant ook wat familiegeheimen.

Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Illustration
 
Deel dit: