Activiteit

Gratis Vlinderwandelingen over Natuurpark Vrije Geer en de Slenk

zaterdag 20 augustus 2022 , 11:00 - 15:30 uur
Illustration

Vlinderwandelingen op Natuurpark Vrije Geer en in de Slenk ernaast

Iedereen wordt vrolijk bij het zien van een vlinder. Nóg leuker is het als je er ook een paar kunt herkennen.

De Vlindergroep ontdekte dat rond Sloten slechts een beperkt aantal vlinders leeft en dat het herkennen dus wel te doen is. Na een paar jaar ervaring wil Stefan Lemmers van de Vlindergroep  Sloten deze kennis graag delen met andere belangstellenden. 

20 augustus om 11 en 14 uur
Wandel op zaterdag 20 augustus mee door het prachtige Natuurpark Vrije Geer en langs de Slenk (het gebied aan de overkant van de Langsom langs de Slotervaart). Omdat het handiger is om in kleine groepjes te lopen, organiseert de Vlindergroep deze activiteit twee keer op zaterdag 20 augustus van 11.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 15.30 uur.

Deelname en de vlinderkaart zijn gratis, wel graag aanmelden via dorpsloten@gmail.com. Gedeeltelijk rolstoltoegankelijk.

Locatie
Natuurpark Vrije Geer en het gebied aan de overzijde van de Langsom, langs de Slotervaart.
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Geheel verzorgd door vrijwilligers. Vlinderherkenningskaartjes worden gratis beschikbaar gesteld door de Vlinderstichting.
Leeftijd
Vanaf 7 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen die het leuk vindt om te genieten van de natuur dichtbij huis en wat wat meer te weten wil komen over de vlinders die hier rondfladderen.
Deel dit: