Activiteit

Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer!

donderdag 6 oktober 2022 , 16:00 - 19:00 uur
Illustration

Creëer maatschappelijke en zakelijke meerwaarde voor jouw bedrijf tijdens de 15e Beursvloer.
Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert MeerWaarde samen met de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer het tweede Business & Social Impact Event (inclusief Maatschappelijke Beursvloer). Het event waar zakelijk Haarlemmermeer en maatschappelijke organisaties in onze gemeente elkaar ontmoeten en zich aan elkaar verbinden. Waar mooie en bijzondere matches tot stand komen met een gesloten beurs.

De maatschappelijke beursvloer is een speed dating- en netwerkevenement, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. In ongeveer twee uur tijd maken zij kennis met elkaar en verhandelen hun wederzijdse vraag en aanbod. De bedoeling is dat de samenwerking die dan afgesproken wordt in de maanden erna wordt uitgevoerd. Belangrijke voorwaarde op de Beursvloer is dat het handelen in geld taboe is! Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. 

Wil je meedoen? Meld je voor 26 september a.s. aan!
Meer informatie en aanmelden voor maatschappelijke organisaties: https://www.meerwaarde.nl/socialimpact/aanmelden-organisaties-beursvloer-2022 
Meer informatie en aanmelden voor bedrijven: https://www.meerwaarde.nl/socialimpact/aanmelden-bedrijven-beursvloer-2022

         

Locatie
The B House - Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Maatschappelijke organisaties en bedrijven uit Haarlemmermeer.
Deel dit: