Activiteit
Activiteit

Sinterklaastheater

zaterdag 4 december 2021 , 15:30 - 16:30 uur

In het dorpshuis Badhoevedorp is het in het naaiatelier van Sinterklaas een drukte van belang. Sinterklaas heeft namelijk gezegd dat er nieuwe pietenpakken moeten komen! Dus de pieten zijn druk bezig om alle pietenpakken en de mantel van Sinterklaas op tijd klaar te krijgen.
Maar of dat gaat lukken?
Jij kunt helpen .. in het dorpshuis ligt een kleurplaat en als je deze inkleurt en inlevert bij het dorpshuis, kun je de pieten helpen om een nieuw pak te bedenken. Daar zijn ze vast erg blij mee!

Alle pieten hebben het in het naaiatelier naar hun zin, behalve kleine piet, want zij mag nog niet meehelpen met knippen en naaien. Pietje wil dat wel graag, maar volgens de andere pieten is ze nog te klein. En op het moment dat alle pieten druk bezig zijn, gooit een andere piet opeens chocolademelk over de mantel van Sinterklaas.
Als dat maar goed komt!

Wil je dit meemaken, reserveer dan snel via tel. 020 4490696, whatsapp naar 06 18552955 of stuur een email naar dorpshuis-badhoevedorp@maatvast.nl. Je kunt ook even binnenlopen, dan kun je meteen de kleurplaat meenemen.

De kaartverkoop is gestart, maar vol=vol.

De kinderen kunnen/mogen op de foto met Sinterklaas (of een van de pieten)

Kosten toelichting
€ 6,50 incl. limonade en iets lekkers
Leeftijd
Vanaf 3 t/m 8 jaar
Thema Sinterklaas theater
Illustration