Activiteit
Activiteit

Zondagmiddagpodium - Doe wat je het liefste doet

zondag 5 december 2021 , 14:00 uur

Nien Besselink: Doe wat je het liefste doet
Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef een geweldig oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes.
Onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dat haar boeken nog steeds veel worden gelezen en haar liedjes nog altijd met plezier worden gezongen.
U kunt nu een middag volop genieten van de liedjes van Annie M.G. Schmidt. Nien Besselink en Sjoerd Brouwer stelden een veelkleurig  programma samen uit haar rijke oeuvre. Van Stekelvarkentjes Wiegelied tot De Bij, van Ja Zuster, Nee Zuster tot de tv-serie Beppie. Veel bekende
liedjes passeren de revue, maar gegarandeerd ook liedjes die u nog niet eerder heeft gehoord. Mooie, ontroerende, vrolijke
en humorvolle liedjes.
Nien Besselink put uit haar jarenlange ervaring als zangeres en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en de humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd componeerde nieuwe muziek, speciaal voor dit programma.

Garantie voor een vrolijke, mooie zondagmiddag in het Dorpshuis in Badhoevedorp!

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Illustration