Activiteit

Zondagmiddagpodium - Een muzikale reis met Bleke Rozen

zondag 7 november 2021 , 14:00 uur

Een muzikale reis met Bleke Rozen 'Op het spoor van de Orient-Express'

Bleke Rozen Ensemble bestaat uit Marina Besselink sopraan, Valérie Friesen alt en Femke de Graaf piano. Ooit begonnen in de traditie van de klassieke recital, heeft het ensemble zich steeds meer ontwikkeld in de richting van puur muziektheater. Tekst en muziek vormen daarin een organisch geheel. Er is sprake van een verhaal en dialoog, maar bij alles wat er gebeurt, staat de muzikale ervaring voorop.
Bleke Rozen Ensemble gaat u deze zondagmiddag meenemen op een van de beroemdste treinreizen door Europa ‘de Oriënt-Express’. Deze treinreis startte destijds in Londen en liep via Parijs en Wenen naar – toen nog – Constantinopel. U maakt een muzikale tocht door landen waar wereldberoemde componisten zoals Vaughan Williams, Brahms, Dvorak en Schumann hun prachtige liedrepertoire hebben geschreven. Met  minimale middelen toveren de zangeressen Het Dorpshuis om tot een wereld waar zij de verhalen van deze componisten vertellen en bezingen.
De zangeressen laten tussen de verschillende liederen door het publiek spelenderwijs zien hoe de relatie tussen begeleiding, zang en tekst zich heeft ontwikkeld en hoe in elk land daar andere opvattingen over ontstonden.
Van heimelijke erotiek tot openlijke passie, van kinderlijke onschuld tot diep verdriet.

Zin in deze muzikale reis? U bent zondag 7 november welkom in het dorpshuis Badhoevedorp.

Let op! Kaartjes kopen kan alleen door te reserveren.
In verband met mogelijke coronamaatregelen kunt u dit seizoen uitsluitend kaartjes kopen door vooraf te reserveren, dus niet aan de zaal. Wilt u reserveren? Stuur dan vóór vrijdagmorgen 9.00 uur voorafgaand aan het optreden een email naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl of bel op deze vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur naar Meerwaarde op 023 5698873. U kunt op deze manier ook reserveren voor de RegioRijder.

Bij het reserveren vragen wij u om uw emailadres achter te laten. We nemen dan contact met u op als er speciale coronamaatregelen gelden of als de voorstelling niet doorgaat. Gereserveerde kaarten dienen op de dag van de voorstelling voor 13.45 uur opgehaald te worden. Dit geldt niet voor bezoekers, die met de RegioRijder komen.

Een kaartje kost € 5,00 p.p. incl. een kopje koffie of thee.

Locatie
Dorpshuis Badhoevedorp
Kosten toelichting
€ 5,00 incl. kopje koffie of thee
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: