Activiteit

8-weekse Najaar Mindfulness (Mindfulness Based Stress Release) training

Op maandag , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Mindfulness is het doelbewust opmerken van dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het is een manier om bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. ‘Leven met aandacht en mildheid’.
Training
In de training, die is ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn, leren mensen hun eigen kracht in te zet-ten om anders met zichzelf, met stress, pijn en vermoeidheid om te gaan. In de training is boeddhistische filosofie met westerse psychologische inzichten verenigd.
Deze 8-weekse Mindfulness training is een aandachttraining, waarin we werken aan het ver-groten van de vaardigheid om met open aandacht in het hier en nu te blijven, zonder oordeel. We leren om gewoon aanwezig te zijn bij wat er zich in het moment voordoet, zonder er iets aan te hoeven veranderen. Deze training is geen theoretische, maar een praktische training. Voor het trainen van een vaardigheid, is oefening nodig. Vaste onderdelen van iedere sessie zijn dan ook:
 bespreking van de huiswerkervaringen (je oefent dagelijks thuis gedurende de 8 weken)
 begeleide aandacht- en concentratieoefeningen (liggend, zittend, lopend, bewegend)

Trainer
De training wordt gegeven door Christel Zwemmer. Christel is Trained Teacher of Mindful Selfcompassion en als gecertificeerd categorie 1 Mindfulness-trainer aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Investering
De training kost € 459,00 inclusief intakegesprek, cursusmateriaal en thee tijdens iedere sessie. Afhankelijk van uw verzekering is een ver-goeding mogelijk. Vergoeding via werkgever is ook mogelijk.

Locatie
De Bosgroep
Akerdijk 235
1171 RA Badhoevedorp

Meer informatie en aanmelden
Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op per telefoon (06 - 513 44 397) of mail (info@christelzwemmer.nl).

Locatie
De BOSgroep
Kosten toelichting
Via zorgverzekering en/of werkgever is vergoeding van deze ervaringsgerichte training mogelijk.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
start / einde
Gestart op ma 11 oktober 2021. Beëindigd ma 13 december 2021
Documenten
Deel dit: