Activiteit

Jantje Beton Collecte 2 t/m 7 maart

ma 2 mrt 2020 - za 7 mrt 2020   |   9:00 - 21:00 uur   |  

Van 2t/m 7 maart wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Badhoevedorp en Lijnden lopen de volgende vereniging(en) voor de Jantje Beton Collecte: Scouting Leeghwater, Scouting Lady Baden Powell en handbalvereniging DSG. 50% van de collecteopbrengst is bestemd voor deze collecterende jeugdorganisatie(s). De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren.

Geef daarom aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Vanaf dit jaar kunt u ook via Ideal doneren door de QR-code te scannen op de collecte bus.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl

Thema Collecte
Gestart op
ma 2 maart 2020
Beëindigd
za 7 maart 2020
E-mailadres
info@jantjebeton.nl