Activiteit

Help mee voor een nog schoner Badhoevedorp op WorldCleanupday!

zaterdag 21 september 2019 , 14:00 uur

Als onderdeel van de Wereld Schoonmaakdag gaan we 21 september ook in Badhoevedorp het 'zwerfvuil' opruimen. Meld je aan en doe mee!

VAN DE WORLD CLEANUP DAY 2019
Op zaterdag 21 september is het zover: World Cleanup Day. Net als vorig jaar georganiseerd door de Plastic Soup Foundation. Tijdens deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. En Nederland doet natuurlijk mee! Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu belandt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. Hoe meer we te weten komen over het afval, hoe gerichter we namelijk kunnen werken aan oplossingen.

Badhoevedorp
Ook Badhoevedorp doet mee! De Lions Badhoevedorp hebben het initiatief overgenomen en zullen de 21e samen met andere vrijwilligers het dorp ontdoen van het zwerfvuil. Dit zal in groepen gebeuren waarbij het dorp in overzichtelijke stukken wordt verdeeld.

Doe ook mee!
Wij nodigen iedereen uit mee te doen. Je kan je alleen of met meer personen aanmelden maar ook als (sport)team, schoolklas, etc.
Voor de materialen wordt gezorgd. We verzamelen om 14.00 uur met een kopje koffie bij drukkerij van de Geer op de Sloterweg 222 te Badhoevedorp en sluiten de World Cleanup Day Badhoevedorp af rond 17.00 uur bij de brasserie Waterwolf, Zeemanlaan 1 Badhoevedorp.

Meld je nu aan via het formulier op deze website https://worldcleanupdaybadhoevedorp.nl/aanmelden/

en wij komen op een later tijdstip terug met gedetailleerde informatie over de locatie, etc.

Namens de inwoners van Badhoevedorp alvast dank voor je medewerking!

De sponsoren van World Cleanup Day Badhoevedorp 2019
Lions Badhoevedorp, Waterwolf Brasserie, Bakker Cross Media

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: