Activiteit

Bridgen

elke donderdag   |   13:00 - 16:00 uur   |   De Olm in Zwanenburg

De Bridge Combinatie Haarlemmermeer “Harten 4” is een nieuw samenwerkingsverband van 4 bridgeclubs uit de omgeving, te weten BC Ahrend in Zwanenburg, Badhoevese BC in Badhoevedorp, BV Spaarndam en BC Vijfhuizen.

In samenwerking met de Seniorenvereniging Zwanenburg- Halfweg wordt er een bridge kennismaking georganiseerd op donderdagmiddag 15 maart in de Olm te Zwanenburg.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

We starten met minibridge, een leuke introductie in het bridgen. 

Leden van de senioren vereniging maar ook alle geïnteresseerden uit de regio worden uitgenodigd om kennis te maken met dit leuke kaartspel.

Frans Santen, een ervaren bridgedocent uit Badhoevedorp zal de bridgelessen verzorgen. Vanaf 22 maart bent u op donderdagmiddag van 13.00 uur- 16.00 uur welkom in de Olm. De kosten per les zijn slechts € 3 pp.

In aansluiting op de cursus organiseert Bridge Combinatie Haarlemmermeer ‘Harten 4” in de maanden juli en augustus elke donderdagmiddag vrije inloop bridge in de Olm.

 

Geen enkele voorkennis of ervaring met kaartspelen is vereist, dus kom gewoon langs om het te proberen: bridgen is een denksport en houdt onze geest jong en gezond!

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd, geef u dan snel op voor de cursus en/of voor de gratis bridge kennismaking op donderdag 15 maart om 13.00 uur in de Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

U kunt bellen met Ben Groen 06 50267982 of zich opgeven op bc.ahrend@hotmail.com.

 

kosten: met korting
leeftijd: Vanaf 12 jaar
gestart op: do 15 maart 2018
eindigt op: do 30 augustus 2018
locatie: De Olm in Zwanenburg
Nog geen reacties