Aanbod

Vitaliteits-/welzijnscoaching voor werkende moeders (kids 0-6 jr)

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Ik zie zoveel geweldige moeders die altijd ‘aan’ staan, het zo goed mogelijk proberen te doen, moe zijn en zichzelf op de laatste plek zetten.. 

Jouw leven als werkende moeder met jonge kinderen is turbulent. Moe zijn, minder energie hebben, het gevoel hebben overal tekort te schieten, altijd aan staan, vaker een kort lontje hebben en niet écht kunnen genieten. Zo had je het moederschap i.c.m. met werk niet voorgesteld, maar het is vast gewoon even volhouden en doorzetten, dit wordt straks vast beter. Jouw tijd komt wel weer… 

Wat als ik je vertel dat dit niet beter wordt, behalve als je er nú zelf voor kiest om het nu beter te maken. Dat het ook nú jouw tijd is?!
Juist ook nu, wanneer de kinderen nog jong zijn, wil je volop genieten, vol in het leven staan, zowel privé als zakelijk. Je wil die werkende moeder zijn die het op haar manier doet en daarvoor durft te staan. Een voorbeeld voor haar kinderen is. Stress(situaties) privé en zakelijk aankan, omdat je weet wat jij nodig hebt om genoeg energie te hebben en nog belangrijker, jezelf dit ook gunt. 
Dat kan echt! 

Wellicht heb je de term veerkracht de laatste jaren vaker gehoord. Veerkracht en jouw levensenergie, ook wel jouw vitaliteit kan je trainen en sturen. Dit begint met jezelf écht te leren kennen, begrijpen en accepteren. Dan pas kan je weten wat je nodig hebt om te gaan staan voor wie jij bent en voor jezelf zorgen. Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, kan je ook beter zorgen voor de mensen die jij liefhebt en de dingen die jij belangrijk vindt (iets met: zet eerst je eigen zuurstofmasker op in een noodgeval in het vliegtuig, voor je anderen helpt..)

In een op maat gemaakt 1-op-1 programma gaan we samen aan de slag, zowel online als buiten in de natuur. Natural State werkt aan de hand van 3 energiepijlers; Jij, Omgeving en Middelen. Al deze pijlers staan met elkaar in verbinding, hebben invloed op elkaar. Ze bepalen samen jouw levensenergie en daarmee je veerkracht. En dus jouw vitaliteit.

Wil je meer informatie of kijken of dit iets voor jou is? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Eerst weten met wie je te maken hebt? Volg me gerust een tijdje via mijn podcast op Youtube of Spotify, of waar ik me mee bezig houdt via Instagram of LinkedIn

Illustration
 
Geplaatst op 2 mei 2023, 17:12 uur
Deel dit: